UDaCoT - Principii de căutare și utilizare a informatiilor din bazele de date bioinformatice, Alexei Levițchi A. L. | Biblioteca UnAȘM

UDaCoT - Principii de căutare și utilizare a informatiilor din bazele de date bioinformatice

Adnotare

Publicaţia este elaborată în cadrul proiectului independent pentru tineri cercetători 11.819.09.15A “UDaCoT - instrument de colectare a datelor biologice elaborat în cadrul UnAŞM”, finanţat de Consiliul Suprem pentru Ştiinţă şi Dezvoltare Tehnologică al AŞM. Proiectul s-a desfăşurat în cadrul Laboratorului de Bioinformatică, Centrul universitar Biologie Moleculară, Universitatea Academiei de Ştiinte a Moldovei, în perioada 1 august 2011 - 31 decembrie 2012.

Autor:   Alexei Levițchi A. L.

Categorie:   Științe ale Naturii  Compendiu

Format: pdf


Instrumentul UDaCoT (udacot.unasm.asm.md), este o elaborare intraramurală, referindu-se atît la ştiinţele biomedicale, cît şi la informatică fiind destinat, în primul rînd, facilitării căutării informaţiilor pentru un şir de domenii de interes în baza cuvintelor-cheie prestabilite. UDaCoT reprezintă un serviciu cu acces on-line pentru întreaga comunitate ştiinţifică şi de profil, care permite evidenţierea dinamicii acumulării datelor pentru 6 teme cercetate. Utilizarea instrumentului propune suport cercetătorilor în activităţile de căutare a informaţiilor, fără analiza detaliată a acestora, care rămîne a fi realizat în corespundere cu scopurile de cercetare a fiecărui utilizator.

Editura:

"T-PAR" S.R.L.

Orașul:

Chișinău

Anul editurii:

2012

Pagini citite:

148

Pagine descifrate:

15594

Numărul descărcărilor:

1

Mărimea cărții:

3 KB

Cartea este disponibilă pentru descărcare timp de 4 ore după solicitare.

Nu închideți această fereastră pînă nu se descarcă cartea.

 

 

 

 

 

Atenție! Nu puteți vizualiza această pagină
Atenție! Nu sunt date pentru vizualizare
Opinii
    Atenție! Nu sunt date pentru vizualizare
Scrie propia opinie